Restaurace Bakalář - domácí kuchyně v srdci Hluboké nad Vltavou » Polední menu
Polední menu
19.04.-23.04.2021 11°° - 14°°hod
Pondělí | |
Polévka: Ovarová česnečka | |
Menu1: Kuře na paprice, těstoviny nebo knedlík | |
Menu2: Vepřový špíz, šťouchané brambory, ďábelská omáčka | |
Menu3: Domácí špecle po uhlířsku (slanina, pórek, vejce, smetana, sýr, cibulka) | |
Úterý: | |
Polévka: Květáková s vejci | |
Menu1: Cikánská špikovaná hovězí pečeně, rýže | |
Menu2: Řecký marinovaný kotlet s olivami, suš. rajčata a sýrem Feta, šťouchané brambory | |
Menu3: Grilovaný hermelín s brusinkami na salátu, bylinková bageta | |
Středa | |
Polévka: Jihočeská bramboračka | |
Menu1: Vepřový katův šleh v domácím bramboráku | |
Menu2: Kuřecí prsíčka plněná slaninou a zeleninou, basmati rýže | |
Menu3: Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodó | |
Čtvrtek: | |
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |
Menu1: Řízky z vepřové panenky v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, okurka | |
Menu2: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem a list. špenátem v křenové omáčce | |
Menu3: Těstoviny penne v limetkovo-smetanové omáčce s pečenou rybou (Tilápie) | |
Pátek : | |
Polévka: Gulášová | |
Menu1: Pečený špikovaný bok párkem na pivě, červené zelí, variace knedlíků | |
Menu2: Rýžové nudle s kuřecími prsíčky a zeleninou | |
Menu3: Dušené krůtí maso s mrkví, brambor |
Bereme stravenky
Polední menu
19.04.-23.04.2021
Pondělí
Polévka: Ovarová česnečka
Menu1: Kuře na paprice, těstoviny nebo knedlík
Menu2: Vepřový špíz, šťouchané brambory, ďábelská omáčka
Menu3: Domácí špecle po uhlířsku (slanina, pórek, vejce, smetana, sýr, cibulka)
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Úterý:
Polévka: Květáková s vejci
Menu1: Cikánská špikovaná hovězí pečeně, rýže
Menu2: Řecký marinovaný kotlet s olivami, suš. rajčata a sýrem Feta, šťouchané brambory
Menu3: Grilovaný hermelín s brusinkami na salátu, bylinková bageta
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Středa
Polévka: Jihočeská bramboračka
Menu1: Vepřový katův šleh v domácím bramboráku
Menu2: Kuřecí prsíčka plněná slaninou a zeleninou, basmati rýže
Menu3: Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodó
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Čtvrtek:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Řízky z vepřové panenky v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, okurka
Menu2: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem a list. špenátem v křenové omáčce
Menu3: Těstoviny penne v limetkovo-smetanové omáčce s pečenou rybou (Tilápie)
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Pátek :
Polévka: Gulášová
Menu1: Pečený špikovaný bok párkem na pivě, červené zelí, variace knedlíků
Menu2: Rýžové nudle s kuřecími prsíčky a zeleninou
Menu3: Dušené krůtí maso s mrkví, brambor
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka