Restaurace Bakalář - domácí kuchyně v srdci Hluboké nad Vltavou » Polední menu
Polední menu
11.01-15.01.2021 11°° - 14°°hod
Pondělí | |
Polévka: Kulajda | |
Menu1: Segedínský guláš libový, houskový knedlík | |
Menu2: Kuřecí prsíčka s restovanou kukuřicí a rajčaty, pečená brambora, dip | |
Menu3: Boloňské špagety sypané sýrem | |
Úterý: | |
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi | |
Menu1: Vepřové ledvinky na slanině a cibulce s rýží nebo knedlíkem | |
Menu2: Gyros z kuřecích prsíček, bramborové dukátky, salátek, tzatziky | |
Menu3: Dukátové řízečky z vepřové panenky v corn flakes na těstovinovém salátu | |
Středa | |
Polévka: Zelňačka | |
Menu1: Uzená kýta v křenové omáčce, karlovarský knedlík | |
Menu2: Trhané vepřové maso se salátem coleslaw v burger housce, hranolky | |
Menu3: Plněné žampióny zeleninovým ratatouille zapečené uzeným sýrem, brambor | |
Čtvrtek: | |
Polévka: Frankfurtská s párkem | |
Menu1: Kuřecí řízek Gordon Bleu, bramborová kaše, okurka | |
Menu2: Vepřový špikovaný kotlet na paprice, těstoviny penne nebo knedlík | |
Menu3: Caesar salát s krůtími prsíčky, slaninou, krutony a parmezánem | |
Pátek : | |
Polévka: Jihočeská bramboračka | |
Menu1: Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka | |
Menu2: Domácí lečo z čerstvé zeleniny, vejci a opečenou klobásou, brambor | |
Menu3: Krémové rizoto s houbami a nudličkami z vepřové panenky, parmezán | |
Polední menu i o víkendu |
Bereme stravenky
Polední menu
11.01-15.01.2021
Pondělí
Polévka: Kulajda
Menu1: Segedínský guláš libový, houskový knedlík
Menu2: Kuřecí prsíčka s restovanou kukuřicí a rajčaty, pečená brambora, dip
Menu3: Boloňské špagety sypané sýrem
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Úterý:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Vepřové ledvinky na slanině a cibulce s rýží nebo knedlíkem
Menu2: Gyros z kuřecích prsíček, bramborové dukátky, salátek, tzatziky
Menu3: Dukátové řízečky z vepřové panenky v corn flakes na těstovinovém salátu
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Středa
Polévka: Zelňačka
Menu1: Uzená kýta v křenové omáčce, karlovarský knedlík
Menu2: Trhané vepřové maso se salátem coleslaw v burger housce, hranolky
Menu3: Plněné žampióny zeleninovým ratatouille zapečené uzeným sýrem, brambor
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Čtvrtek:
Polévka: Frankfurtská s párkem
Menu1: Kuřecí řízek Gordon Bleu, bramborová kaše, okurka
Menu2: Vepřový špikovaný kotlet na paprice, těstoviny penne nebo knedlík
Menu3: Caesar salát s krůtími prsíčky, slaninou, krutony a parmezánem
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Pátek :
Polévka: Jihočeská bramboračka
Menu1: Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka
Menu2: Domácí lečo z čerstvé zeleniny, vejci a opečenou klobásou, brambor
Menu3: Krémové rizoto s houbami a nudličkami z vepřové panenky, parmezán
Menu4: Kuřecí řízek, brambor, okurka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Menu5: Smažený sýr, hranolky, tatarka
Polední menu i o víkendu