BAKALÁŘ
16.07-20.7.2018

Pondělí:
Polévka: Drůbeží vývar s vaječným svítkem
Menu1: Krůtí výpečky, špenát, variace knedlíků
Menu2: Kovbojské fazole s hovězím mletým masem, chléb
Menu3: Kuřecí prsíčka pečené s kukuřicí a rajčaty, pečená brambora, dip
Úterý:
Polévka: Fazolová s párkem
Menu1: Hovězí líčka na víně, bramborová kaše
Menu2: Uzené maso, čočka na kyselo, okurka
Menu3: Kuřecí gyros z vykoštěných stehýnek, hranolky, salátek, tzatziky
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Pečené kuře na divoko s kořenovou zeleninou, rýže
Menu2: Čevabčiči, brambor, hořčice, cibulka
Menu3: Špagety po uhlířsku sypané sýrem
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová
Menu1: Špekový knedlík s uzeným masem, zelí, cibulka
Menu2: Masový špíz, šťouchané brambory, česnekový dip
Menu3: Tyrolské špecle v sýrové omáčce se sušenou šunkou
Pátek :
Polévka: Hrstková
Menu1: Španělský ptáček v rozletu, rýže
Menu2: Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurka
Menu3: Kuřecí steak s broskví zapečený sýrem, hranolky
Polední menu i o víkendu
Menu 78 Kč
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět