BAKAL
10.05.-14.05.2021
Pondělí
Polvka: Ovarová česnečka
Menu1: Vepřové výpečky z našeho prasátka (bok), zelí, variace knedlíků
Menu2: Kuřecí prsíčka s restovanou kukuřicí a rajčaty, pečená brambora, dip
Menu3: Gnocchi s italskou šunkou, suš. rajčaty a parmezánem
Úterý:
Polvka: Drůbeží kaldoun
Menu1: Špikovaná jelení kýta na šípkový omáčce, bramborovo škvarkové placky
Menu2: Club sandwich s kuřecími prsíčky, hranolky, tatarka
Menu3: Alpský kynutý knedlík plněný povidly s vanilkovým šodó sypaný mákem
Středa
Polvka: Gulášová
Menu1: Cmunda po kaplicku (uzené maso, zelí, bramborák)
Menu2: Kuřecí stehno na divoko, lehké zel. rizotko
Menu3: Krůtí prsíčka s broskví zapečená sýrem, hranolky, tatarka
Čtvrtek:
Polvka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Variace řízků (kotlet, kuřecí, jatra), bramborová kaše, okurka
Menu2: Čočka na kyselo s uzeným masem, sázené vejce, okurka, cibulka
Menu3: Těstoviny tagliatelle s pomodoro omáčkou a kuřecími prsíčky, parmezán
Pátek :
Polvka: Italská rajčatová s těstovinou a bazalkou
Menu1: Hovězí guláš na černém pivě s křenem, špekový knedlík
Menu2: Kapustový karbanátek s uzeným masem, šťouchané brambory, okurka
Menu3: Plněná kuřecí prsíčka slaninou a modrým sýrem, jasmínová rýže
Masarykova 69, Hlubok nad Vltavou
Zpt