BAKALÁŘ
19.-08.-23.08.2019

Pondělí:
Polévka: Hovězí vývar s játrovou zavářkou
Menu1: Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka
Menu2: Smetanovo-bylinkové špagety s medailonky z vepřové panenky
Menu3: Kuřecí marinované paličky, chléb, salát coleslaw, BBQ omáčka
Úterý:
Polévka: Zelňačka s klobásou
Menu1: Vepřový kotlet po cikánsku, rýže nebo hranolky
Menu2: Grilovaná tortilla s kuřecími stripsy v corn flakes podávaná na salátku
Menu3: Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodó
Středa:
Polévka: Brokolicový krém s krutony
Menu1: Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, rýže nebo těstoviny
Menu2: Vepřový špíz, pečené brambory, česnekový dip
Menu3: Řecký salát s pečenými kuřecími prsíčky na bylinkách
Čtvrtek:
Polévka: Dršková
Menu1: Znojemská hovězí pečeně, rýže nebo knedlík
Menu2: Uzená kýta, čočka na kyselo, cibulka, okurka
Menu3: Kuřecí prsíčka s restovanou kukuřicí s rajčaty, pečená brambora se zakysanou smetanou
Pátek :
Polévka: Bramboračka
Menu1: Vepřové výpečky, špenát, variace knedlíků
Menu2: Krůtí prsíčka na kari a pórku, těstoviny penne
Menu3: Květákové placky se sýrem, brambor, salátek
Polední menu i o víkendu
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět