BAKALÁŘ
22.-04.-26.04.2019

Pondělí:
Polévka: Česnečka s opečeným chlebem a sýrem
Menu1: Hovězí znojemská pečeně, rýže nebo knedlík
Menu2: Pečený špíz (kuřecí a vepřový), šťouchané brambory, dip
Menu3: Grilovaný hermelín s brusinkami na salátu, toast
Úterý:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Pečené kuře na divoko, červené zelí, variace knedlíků
Menu2: Zapečený kotlet s rajčaty a cibulí ve smetanových bramborách
Menu3: Italské krémové rizoto s houbami a parmezánem, salátek
Středa:
Polévka: Bramboračka
Menu1: Plněný paprikový lusk, těstoviny nebo knedlík
Menu2: Grilovaná krkovice s křenem a hořčicí, chléb, okurka, kozí roh
Menu3: Smažený čerstvý květák, brambory, domácí tatarka
Čtvrtek:
Polévka: Zelňačka
Menu1: Vepřový řízek z kotlety, bramborový salát
Menu2: Grilovaná tortilla s kuřecí mexickou směsí podávaná na salátu
Menu3: Těstoviny penne allá puttanesca (ančovičky, capari, česnek, olivy, rajčata, feferony, víno, petrželka a parmezán)
Pátek :
Polévka: Brokolicový krém s krutony
Menu1: Svíčková na smetaně s brusinkami, houskový knedlík
Menu2: Francouzské brambory, míchaný salát s červenou řepou
Menu3: Tvarohové knedlíčky a jahodovým rozvarem a tvarohem sypaný čokoládou
Polední menu i o víkendu
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět