BAKALÁŘ
25.02-01.-03.2019

Pondělí:
Polévka: Česnečka se sýrem a opečeným chlebem
Menu1: Kuře na paprice, těstoviny nebo knedlík
Menu2: Zapečený kotlet s rajčaty a cibulí ve smetanových bramborách
Menu3: Krůtí mleté biftečky na salátu z bulguru
Úterý:
Polévka: Drůbeží vývar s játorovu zavářkou
Menu1: Cikánská hovězí pečeně, rýže nebo knedlík
Menu2: Vepřové ražniči, brambor, hořčice, cibulka
Menu3: Špagety carbnonara sypané parmezánem
Středa:
Polévka: Porková s vejci
Menu1: Záhorácký závitek z kotlety, bramborový knedlík
Menu2: Švédské masové kuličky s brusinkami, bramborová kaše
Menu3: Kuřecí prsíčka na kari, těstoviny penne
Čtvrtek:
Polévka: Zelňačka
Menu1: Pečené kuře na divoko, dušená rýže s rajčaty a bazalkou
Menu2: Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, pečenou bramborou
Menu3: Tvarohové knedlíčky s jahodovým rozvarem a tvarohem sypané praženou skořicovou strouhankou
Pátek :
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Špekový knedlík s uzeným masem, zelí, cibulka
Menu2: Řecká musaka (zapečneý brambory s ml,hovězím masem a lilkem)
Menu3: Krůtí prsíčka ve slanině, rukolový salát, bylinková bageta, dip
Polední menu i o víkendu
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět