BAKAL
19.04.-23.04.2021
Pondělí
Polvka: Ovarová česnečka
Menu1: Kuře na paprice, těstoviny nebo knedlík
Menu2: Vepřový špíz, šťouchané brambory, ďábelská omáčka
Menu3: Domácí špecle po uhlířsku (slanina, pórek, vejce, smetana, sýr, cibulka)
Úterý:
Polvka: Květáková s vejci
Menu1: Cikánská špikovaná hovězí pečeně, rýže
Menu2: Řecký marinovaný kotlet s olivami, suš. rajčata a sýrem Feta, šťouchané brambory
Menu3: Grilovaný hermelín s brusinkami na salátu, bylinková bageta
Středa
Polvka: Jihočeská bramboračka
Menu1: Vepřový katův šleh v domácím bramboráku
Menu2: Kuřecí prsíčka plněná slaninou a zeleninou, basmati rýže
Menu3: Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodó
Čtvrtek:
Polvka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Řízky z vepřové panenky v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, okurka
Menu2: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem a list. špenátem v křenové omáčce
Menu3: Těstoviny penne v limetkovo-smetanové omáčce s pečenou rybou (Tilápie)
Pátek :
Polvka: Gulášová
Menu1: Pečený špikovaný bok párkem na pivě, červené zelí, variace knedlíků
Menu2: Rýžové nudle s kuřecími prsíčky a zeleninou
Menu3: Dušené krůtí maso s mrkví, brambor
Masarykova 69, Hlubok nad Vltavou
Zpt