BAKALÁŘ
10.12.-15.12.2018

Pondělí:
Polévka: Hrachová s opečeným chlebem
Menu1: Krůtí maso na žampionech, rýže nebo knedlík
Menu2: Zapečené francouzské brambory, okurkový salát
Menu3: Kuřecí prsíčka zapečená s broskví a sýrem, hranolky, tatarka
Úterý:
Polévka: Drůbeží vývar se sýrovými nočky
Menu1: Srdce na smetaně s brusinkami, karlovarský knedlík
Menu2: Zapečený balkánský kotlet, sťouchané brambory (olivy, suš. rajčata, balkánský sýr)
Menu3: Gnocchi s grilovanou zeleninou, krůtími medailonky a parmezánem
Středa:
Polévka: Frankfurtská s párkem
Menu1: Vepřová pečeně na česneku , červené zelí, variace knedlíků
Menu2: Grilovaná tortilla plněná kuřecími řízečky v corn flakes
Menu3: Plněné žampiony quattro formaggi, bramborová kaše, salátek
Čtvrtek:
Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné
Menu1: Vepřový řízek z kotlety, domácí bramborový salát
Menu2: Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, těstoviny nebo knedlík
Menu3: Krůtí steak na fazolkách se slaninou, pečená brambora
Pátek :
Polévka: Hovězí vývar s vaječným svítkem
Menu1: Hovězí španělský ptáček v rozstřelu, rýže nebo knedlík
Menu2: Domácí lečo z čerstvé zeleniny s klobásou, brambor
Menu3: Těstoviny tagliatelle s pomodoro omáčkou a kuřecími prsíčky
Polední menu i o víkendu
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět