BAKALÁŘ
09.12.2019 - 13.12.2019

Pondělí:
Polévka: Husí kaldoun
Menu1: Vepřový kotlet po srbsku, pečené brambory v troubě (bezlepek)
Menu2: Domácí halušky se zelím a trhanou husičkou, smažená cibulka
Menu3: Zapečené boloňské lasagne
Úterý:
Polévka: Frankfurtská s párkem
Menu1: Vepřový katův šleh v domácím bramboráku
Menu2: Čočka na kyselo, uzená kýta nebo sázené vejce 2ks, okurka (i vegetarián)
Menu3: Kuřecí závitky z prsíček se slaninou a zeleninou, rýže (bezlepek)
Středa:
Polévka: Drůbeží vývar s bylinkovým kapáním
Menu1: Špikovaná vepřová kýta na houbách, rýže nebo knedlí
Menu2: Kuřecí steh. maso pečené s bylinkami, hořčicí a cibulí, šťouchané brambory (bezlepek)
Menu3: Tvarohové knedlíčky s jahodovým rozvarem, tvarohem a strouhanou čokoládou
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová
Menu1: Kuřecí řízek gordon bleu, bramborová kaše, okurka
Menu2: Pikantní vepřová jatýrka se zeleninou, hranolky (bezlepek)
Menu3: Krůtí maso po mexicku, rýže
Pátek :
Polévka: Selská s těstovinou
Menu1: Segedínský guláš, houskový knedlík
Menu2: Hovězí mleté biftečky s pepřovou omáčkou, domácí americké brambory
Menu3: Brokolicové placky s modrým sýrem, bramborovo-mrkvové pyré, salátek (vegetarián)
Polední menu i o víkendu
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět