BAKALÁŘ
20.01.2020 - 24.01.2020

Pondělí:
Polévka: Hrachová s opečeným uzeným bůčkem
Menu1: Pikantní nudličky z krůtích jatýrek, rýže nebo hranolky
Menu2: Dušené hovězí se zeleninou na másle, vařený brambor
Menu3: Gnocchi s pečenou zeleninou a trhanou kachnou
Úterý:
Polévka: Uzená česnečka s bramborem a vejci
Menu1: Domácí uzená kýta v křenové omáčce, houskový knedlík
Menu2: Variace smažených jihočeských sýrů (eidam, niva, hermelín), brambor, domácí tatarka
Menu3: Kuřecí prsíčka plněná zeleninou a slaninou, jasmínová rýže (bezlepek)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi
Menu1: Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík
Menu2: Špagety s proscuittem, sušenými rajčaty a parmezánem
Menu3: Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým šodó
Čtvrtek:
Polévka: Frankfurtská s párkem
Menu1: Krůtí řízek Gordon Bleu, šťouchané brambory, okurka
Menu2: Hovězí nadívaná roláda, rýže
Menu3: Zapečené těstoviny s kuřecím masem a pečenou zeleninou, míchaný salátek
Pátek :
Polévka: Pórková s vejci
Menu1: Špekové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka
Menu2: Domácí sekaná se zeleninovou mozaikou, bramborová kaše, okurka
Menu3: Kuřecí stehenní gyros se zeleninou v tortille podávaný na salátku
Polední menu i o víkendu
Masarykova 69, Hluboká nad Vltavou
Zpět